Teaser Blast

Miss Agnes is Missing

๐Ÿ–ค#TeaserBlast๐Ÿ–คโฃโฃโฃโฃ โฃโฃโฃโฃ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ? ๐˜š๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฅ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฏ๐˜ง๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ? ๐˜š๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฅ.โฃโฃ โฃโฃโฃโฃ ๐Œ๐ข๐ฌ๐ฌ ๐€๐ ๐ง๐ž๐ฌ ๐ข๐ฌ ๐Œ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐  ๐ซ๐ž๐ฅ๐ž๐š๐ฌ๐ž๐ฌ #๐๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ๐Ÿ๐Ÿ•๐ญ๐ก โฃโฃ โฃโฃโฃโฃ #๐ฉ๐ซ๐ž๐จ๐ซ๐๐ž๐ซ ๐ง๐จ๐ฐ โ†’ โฃโฃhttps://books2read.com/u/bPX1OR โฃโฃโฃโฃ โฃโฃ ๐€๐๐ ๐ญ๐จ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ #๐“๐๐‘โ†’ https://smarturl.it/LITDMAIMTBR โฃโฃโฃโฃ โฃโฃโฃโฃ Blurb: Victoria begins to see the dead at an incredibly young age and it both shocks and consumes her. Rightfully so, her brother, the only person that knows about her secret, nicknames her โ€œCroweโ€ when she decides that she will use it for good by becoming a Homicide Detective. At the age of eight, she meets her favorite dead person, Miss Agnes. Miss Agnes sticks around well into Victoriaโ€™s adulthood โ€“ becoming one of her best friends. One night, Miss Agnes finally tells her daunting story and as more clues unravel about her death, she goes missing. Victoria is riddled with confusion and must solve her biggest case yet: where is Miss Agnes and why did she go missing. #BRVL

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.