Teaser Blast

Background Noise


 ๐…*๐œ๐ค๐ž๐ ๐ฎ๐ฉ ๐ฉ๐ž๐จ๐ฉ๐ฅ๐ž ๐ง๐ž๐ž๐ ๐ž๐š๐œ๐ก ๐จ๐ญ๐ก๐ž๐ซ.โฃ
โฃ
โฃ
Pre-Orderโ†’ https://amzn.to/3h6sQMuโฃ
โฃ
๐๐ฅ๐ฎ๐ซ๐›:โฃ
โฃ
Autumn just wants to blend in, Liam just wants to be seen.โฃ
โฃ
A thousand miles away from home and everything that haunts her, Autumn finally can be whoever she wants to be. And she just wants to survive college going unnoticed. But when Liam sets his eyes on her the day she arrives at Washington State, there is no hiding in the shadows. No matter how hard she tries.โฃ
โฃ
Liam has always hidden behind baseball. When his life was planned out for him, baseball was it. After an injury that changes everything, Liam has a chance to figure out what he wants and Autumn just became it.โฃ
โฃ
From the first time Liam set eyes on her fiery red hair, he knew he needed to know her. He could have any girl he wanted, but the shy girl in the corner consumed his thoughts. She was different, and for once different was everything Liam craved. โฃ
โฃ
Autumn and Liam are both broken. Autumn is running from her past, Liam is running from his future. A collision is coming, and they have two options: Confront the shattered pieces or keep running.โฃ