Tuesday Teaser

Brutal King


 

โ™š๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ ๐—ง๐˜‚๐—ฒ๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐˜†โ™š

 

๐—•๐—ฟ๐˜‚๐˜๐—ฎ๐—น ๐—ž๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—”๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น ๐Ÿญ๐Ÿญ๐˜๐—ต

 

โ€œ๐ธ๐“‹๐‘’๐“‡๐“Ž ๐“‰๐’พ๐“‚๐‘’ ๐ผ ๐“๐‘œ๐‘œ๐“€ ๐’ถ๐“‰ ๐“Ž๐‘œ๐“Š, ๐’ถ๐“๐“ ๐ผ ๐“Œ๐’ถ๐“ƒ๐“‰ ๐“‰๐‘œ ๐’น๐‘œ ๐’พ๐“ˆ ๐’ฝ๐“Š๐“‡๐“‰ ๐“Ž๐‘œ๐“Š.โ€

๐—œ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐˜†๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ด๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ธ๐—ฒ๐—ฑ ๐˜‚๐—ฝ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—น๐˜† ๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐—ฒ ๐—บ๐˜†๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜€๐˜‚๐—ฐ๐—ต ๐—ฎ ๐˜„๐—ฒ๐—ฎ๐—ธ ๐—ฏ๐—ถ๐˜๐—ฐ๐—ต.

โ€œ๐’ด๐‘œ๐“Šโ€™๐“‡๐‘’ ๐’ถ๐“๐“‡๐‘’๐’ถ๐’น๐“Ž ๐’ฝ๐“Š๐“‡๐“‰๐’พ๐“ƒ๐‘” ๐“‚๐‘’. ๐’ด๐‘œ๐“Šโ€™๐“‹๐‘’ ๐’ท๐‘’๐‘’๐“ƒ ๐’ฝ๐“Š๐“‡๐“‰๐’พ๐“ƒ๐‘” ๐“‚๐‘’ ๐‘’๐“‹๐‘’๐“‡๐“Ž ๐’น๐’ถ๐“Ž ๐“ˆ๐’พ๐“ƒ๐’ธ๐‘’ ๐ผโ€™๐“‹๐‘’ ๐’ท๐‘’๐‘’๐“ƒ ๐’ฝ๐‘’๐“‡๐‘’.โ€

 

๐—ง๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด: ๐—ง๐—ต๐—ถ๐˜€ ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐˜€ ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐˜๐—ต๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐˜€๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿญ๐Ÿด+ ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐˜€ ๐˜๐—ต๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐˜† ๐—ฏ๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ผ ๐˜€๐—ผ๐—บ๐—ฒ, ๐˜„๐—ต๐—ถ๐—ฐ๐—ต ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฏ๐˜‚๐—น๐—น๐˜†๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ป๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ผ๐—ป.

๐—ก๐—ผ๐˜๐—ฒ* ๐—ง๐—ต๐—ถ๐˜€ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐Ÿญ ๐—ถ๐—ป ๐—ฎ ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—ผ๐—ด๐˜† ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐—ฎ ๐—ฐ๐—น๐—ถ๐—ณ๐—ณ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ.

๐—ฆ๐—ถ๐—ด๐—ป ๐˜‚๐—ฝ ๐˜๐—ผ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ฟhttps://forms.gle/VXu4bV6YHxvtMk5Z9

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟhttps://wwwamazon.com/dp/B08S2X83B5

๐—”๐—ฑ๐—ฑ ๐˜๐—ผ ๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ง๐—•๐—ฅhttps://www.goodreads.com/book/show/56558120-brutal-king

@author.nikita #TeaserTuesday #BrutalKing #BullyRomance

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.