Sale Blitz

HIDDEN HEARTS is on #SALE! #99c


 $๐Ÿฌ.๐Ÿต๐Ÿต ๐—ฆ๐—”๐—Ÿ๐—˜

๐˜•๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ค๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด ๐˜ค๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜บ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ต ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ.Can a lonely bar owner looking for HEA and a still-in-the-closet businessman turned souvenir shop owner make a relationship work?โ†’ Amazon: https://readerlinks.com/l/3211612โ†’ All Sites: https://books2read.com/hidden-heartsSexy entrepreneur Lysander Wyatt has always believed in happily-ever-after thanks to his picture-perfect family. Now orphaned, heโ€™s made a family of his own at his popular beach bar, Midsummer Nights. Thereโ€™s just one thing missingโ€”the forever kind of love heโ€™s been looking for.Reed Wilder, a guarded corporate man from Philadelphia, is looking for himself when he moves to Ocean City, Maryland. However, a rocky childhood makes him afraid of commitment. When he walks into Midsummer Nights and meets the attractive bartender who owns it, heโ€™ll have to decide if love might actually be worth the risk. Will Lysander and Reed get on the same page about commitment, or will they continue hiding the true desires and fears of their hearts?๐˜›๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ด๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ/๐˜ฎ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ 35,000-๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข ๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด๐˜ฐ ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ณ ๐˜“๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด.#hiddenhearts #romanticcomedy #mmromance #LindsayDetwiler 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.